Primăria Sectorului 1 modernizează strada Lăpuș. A fost turnat primul strat de asfalt

Constructorii au turnat săptămâna trecută primul strat de asfalt pe strada Lăpuș, din nordul Capitalei, urmând ca săptămâna viitoare să fie turnat cel de-al doilea strat de asfalt, anunță primarul Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

”Constructorii au turnat săptămâna trecută primul strat de asfalt pe strada Lăpuș, din nordul Capitalei. Una dintre străzile de pământ care au fost uitate zeci de ani de fostele administrații.”, a scris Armand pe rețeaua de socializare.

Anterior, firma de utilități a racordat casele la rețeaua de apă și canal, a completat edilul.

”Modernizăm întreaga zonă. Dacă vremea ține cu noi, săptămâna viitoare vom turna stratul al doilea de asfalt pe strada Lăpuș, vom amenaja trotuarele și începem asfaltarea pe strada Eugen Brote.”, a mai spus primarul de sector.

”Cel mai amplu program de investiții a infrastructurii rutiere”

După votarea proiectului de buget, Primăria va demara lucrările pentru modernizarea unui prim lot de 50 de străzi, aflate într-o stare avansată de degradare, explică Armand, care spune că este ”cel mai amplu program de investiții a infrastructurii rutiere din Sectorul 1, din anul 2008 până în prezent.”

Primarul Sectorului 1 precizează că verifică periodic stadiul acestor lucrări, pentru a vedea dacă sunt respectate standardele de calitate.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati