Primăria Sectorului 1, program pilot pentru montarea de limitatoare de viteză din mixtură asfaltică – FOTO

0
255
Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 1 a demarat un proiect pilot pentru montarea de limitatoare de viteză din mixtură asfaltică pe străzile secundare, potrivit unei postări pe Facebook.
Aceste limitatoare de viteză din mixtură asfaltică au o durată de exploatare mai mare față de cele din cauciuc și, de asemenea, sunt mai puțin costisitoare.
Ele se vor regăsi pe sectoarele de drum unde viteza de circulație a vehiculelor este limitată și, în special, în zona școlilor, mai spune sursa citată.
Scopul montării acestor limitatoare este de a obliga șoferii să reducă viteza în zonele care prezintă risc de accidente pentru pietoni.
Primele limitatoare de viteză din mixtură asfaltică au fost deja montate pe șase străzi, explică ADP Sector 1.
Totodată, pentru a spori siguranța șoferilor și a pietonilor, reprezentanții ADP Sector 1 montează indicatoare rutiere, limitatoare de viteză și stâlpișori care împiedică accesul autoturismelor pe trotuar.
”Este important de știut faptul că montarea acestora se face doar după obținerea avizelor din partea Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București și a Brigăzii Rutiere.”, mai spune sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.