Primăria Sectorului 1, protocol cu Ministerul Educației pentru baza sportivă „Cireșarii”

Primăria Sectorului 1 va încheia un protocol cu Ministerul Educației pentru a reabilita Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii și a-l redeschide pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber.

Decizia a fost luată ca urmare a unei întâlniri dintre edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, potrivit unui comunicat de presă.

Concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv

Primăria Sectorului 1 urmează să facă investiții în baza sportivă, iar clădirile vor fi reabilitate și renovate. De asemenea, instituția urmează să lanseze un concurs de proiecte pentru reamenajarea parcului și a clubului sportiv „Cireșarii”.

Clubul Copiilor Sector 1 – Baza sportivă Cireşarii a fost amenajat în 1947. Complexul a trecut, 30 de ani mai târziu, în administrarea Ministerului Educaţiei. În prezent, baza sportivă se află într-o stare avansată de degradare.

În noiembrie 2020, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a inițiat primele discuții cu Ministerul Educației pentru ca Baza sportivă Cireşarii să fie modernizată și redată comunității Sectorului 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati