Primăria Sectorului 1 va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume

Sectorul 1 va reprezenta pentru prima dată România la cel mai mare târg imobiliar din lume, Marche International des Professionels d’Immobilier, a anunţat primarul Clotilde Armand.

„În premieră pentru ţara noastră, Primăria Sectorului 1 va participa, în perioada 7-8 septembrie 2021, la cel mai mare târg imobiliar din lume: Marche International des Professionels d’Immobilier (MIPIM), găzduit de oraşul francez Cannes. Avem nevoie de investiţii pentru o dezvoltare pe baze solide şi sănătoase a Sectorului 1. De aceea am acceptat invitaţia de a participa la cel mai important târg imobiliar din lume unde vor fi prezentate abordări de ultimă oră în dezvoltarea infrastructurii sociale şi urbanistice”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a afirmat că participarea la acest eveniment va facilita dialogul şi schimbul de experienţă cu investitori şi specialişti în domeniul dezvoltării urbane şi va permite aşezarea Sectorul 1 pe harta investiţiilor străine.

În fiecare an, la acest târg sunt prezentate proiecte de arhitectură de anvergură, proiecte de infrastructură socială, culturală şi sportivă, precum şi soluţii pentru protejarea mediului înconjurător în domeniul construcţiilor, abordări noi şi sustenabile pentru proiectarea ansamblelor rezidenţiale şi propuneri urbanistice pentru revitalizarea zonelor vechi din oraşe, a adăugat Clotilde Armand.

Evenimentul central al acestei ediții a târgului îl constituie lansarea platformei digitale consolidate de relaționare între actorii interesați de acest domeniu prin care cei mai importanți investitori vor avea la dispoziție numeroase informații și oportunități de dezvoltare a afacerilor.

Tot în cadrul evenimentului din acest an va avea loc și finala concursului de proiecte realizate de arhitecți și urbaniști din toată lumea, proiecte încadrate în categorii distincte ca de exemplu „Cea mai bună infrastructură pentru îngrijiri medicale”, „Cea mai bună infrastructură culturală și sportivă” sau „Cea mai bună renovare pentru  o clădire veche”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati