Primăria Sectorului 2 alocă subvenții beneficiarilor din trei unități private de asistență socială

Anul acesta, Primăria Sectorului 2 acordă subvenții beneficiarilor din 3 unități private de asistență socială, unități a căror activitatea se adresează beneficiarilor de pe raza sectorului.

Ce subvenții se alocă în 2023:

Centrul de zi pentru asistență integrată a adicţiilor, din cadrul Asociaţiei Române Anti-SIDA, va beneficia de o subvenție de 270.000 de lei anul acesta. Asta înseamnă că 50 de beneficiari vor putea primi 450 de lei pe lună, pe parcursul întregului an.

Cantina Socială Sf. Ana, care aparține Asociației Diaconia Filiala Sector 2, primeşte o subvenţie de 240.000 de lei. Bani vor ajunge în conturile a 100 de beneficiar care vor încasa o subvenție lunară de 200 de lei în 2023. 

Centrul de zi pentru copii Sfânta Treime, care aparţine de Arhiepiscopia Bucureştilor, primeşte 162.600 lei în 2023. Astfel, 30 de beneficiar vor putea încasa o subvenţie lunară de 450 de lei pe parcursul acestui an. 

Responsabilă de acordarea acestor subvenţii este Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2. În aces sens, DGASPC Sector 2 va încheia convenţii provizorii pentru acordarea de servicii de asistenţă socială cu unităţile beneficiare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati