Primăria Sectorului 2 anunță mai multe acțiuni de deszăpezire şi combatere a poleiului

Primăria Sectorului 2 anunță că a desfășurat mai multe acțiuni de deszăpezire şi combatere a poleiului, pe fondul codului galben de vreme rea din Capitală.

Potrivit sursei citate, începând cu ora 3:00 dimineaţa, 12 utilaje ale operatorului de salubritate din Sectorul 2, plus echipele mobile au ieşit pe teren pentru a curăţa carosabilul şi a asigura buna circulaţie a autovehiculelor şi pietonilor.

“265 de angajaţi de la salubritate sunt în prezent pe stradă pentru a curăţa manual trotuarele şi spaţiile din staţiile STB, din dreptul şcolilor, spitalelor şi de la trecerile de pietoni”, arată autoritatea locală.

Şi Poliţia Locală Sector 2 s-a mobilizat în baza Programului de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combaterea poleiului, astfel:

🔵 Serviciul Circulație asigură cu 8 echipaje, în intervalul orar 06.00 – 14.00, fluenţa traficului rutier pe arterele principale, străzile adiacente, cât și în stațiile STB.
🔵 8 echipaje de la Serviciul Ordine Publică monitorizează cu precădere unitățile de învățământ, spitalele și informează Supercom cu privire la situațiile apărute ca urmare a fenomenelor meteorologice specifice.
🔵 16 echipaje din cadrul Direcției Control acţionează, în intervalul orar 08.00 – 14.00, pentru înștiinţarea Asociațiilor de Proprietari, agenților economici și persoanelor fizice pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuarele aferente imobilului unde domiciliază/desfășoară activitatea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati