Primăria Sectorului 2, apel la oameni să înlăture zăpada şi gheaţa depuse pe trotuarele din faţa imobilelor

Primăria Sectorului 2 face apel către proprietarii şi administratorii de clădiri şi spaţii comerciale să înlăture zăpada şi gheaţa depuse pe trotuarele din faţa imobilelor pe care le deţin. 

„Nu uitaţi să îndepărtaţi şi ţurţurii, care sunt extrem de periculoşi. 

Cu toţii ne dorim să circulăm bine şi în siguranţă pe trotuare, aşa că haideţi să respectăm legea şi să nu-i punem în pericol pe ceilalţi pietoni”, spune primăria.

Conform art. 12 din Anexa 1 a HCGMB 120/2010, atât persoanele fizice, cât şi persoanele juridice „au obligaţia ca pe timp de iarnă să îndepărteze ţurţurii de gheaţă formaţi la nivelul acoperişului imobilului/construcţiei, să cureţe, în maximum 24 de ore după încetarea ninsorii, zăpada depusă şi gheaţa formată de pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliază sau îşi desfăşoară activitatea, a sediilor de firme, curţilor şi terenurilor deţinute, astfel încât traficul pietonal să se desfăşoare în condiţii normale”.

Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 2 şi echipele operatorului de salubritate continuă acţiunile de curăţare a zăpezii şi gheţii din zonele de interes public din sector. 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati