Primăria Sectorului 2, colaborare cu Agenția pentru Achiziții Publice și Banca Mondială pentru 3 proiecte importante

Primăria Sectorului 2 va colabora îndeaproape cu Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) și Banca Mondială pentru 3 proiecte cu un impact major în viața oamenilor din Sectorul 2. Anunțul a fost făcut de Radu Mihaiu, primarul de sector.

Este vorba de 3 licitații esențiale pentru dezvoltarea sectorului, în cadrul unui proiect finanțat din Fonduri Structurale ANAP, în baza unui contract de Asistență Tehnică încheiat cu Banca Mondială, a explicat edilul.â

Printre proiecte se numără o licitatie pentru servicii de salubritate, un concurs de soluții pentru Salba de Lacuri din Sectorul 2 și o licitație pentru concesionarea parcului din Tei.

„Este vorba de trei proiecte majore:

– Licitația pentru servicii de salubritate în Sectorul 2. E un proiect de foarte mare amploare și de importanță majoră pentru calitatea vieții oamenilor.
– Concursul de soluții pentru Salba de Lacuri din Sectorul 2. Nu e deloc un secret că acest proiect îmi este foarte drag, iar componenta de mediu a mandatului meu este una centrală.
– Licitația pentru concesionarea parcului de distracții din Parcul Tei. Administrarea defectuoasă a acestuia a produs numai pagube la bugetul Sectorului 2. Această gaură neagră trebuie reformată și adusă pe profit de către administratori profesioniști în domeniu.

Toate cele trei proiecte sunt priorități de dezvoltare a Sectorului 2, iar asistența Băncii Mondiale ne aduce un pas mai aproape de a le transforma în realitate”, a scris pe Facebook edilul Sectorului 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati