Primăria Sectorului 2 continuă reabilitarea și modernizarea străzilor din sector

0
458
Foto: Facebook / Primaria Sectorului 2 Bucuresti

Primăria Sectorului 2 continuă reabilitarea și modernizarea străzilor din sector. Potrivit sursei citate, străzile Litovoi Voievod, Caroteni, Episcopul Radu, Ipsilanti Voievod și Gheorghe Pop de Băsești vor avea o față cu totul nouă.

”În această perioadă, atât cât vremea ține cu noi, tragem tare pe cinci șantiere aflate în lucru. În curând, străzile Litovoi Voievod, Caroteni, Episcopul Radu, Ipsilanti Voievod și Gheorghe Pop de Băsești vor avea o față cu totul nouă”, precizează sursa citată.

  • Lucrările sunt complexe, pornind de la turnarea unor straturi noi de beton asfaltic până la înlocuirea bordurilor vechi și a celor deteriorate, reabilitarea trotuarelor, montarea de stâlpișori de protecție și indicatoare rutiere, refacerea marcajelor rutiere etc.

Instituția amintește că toată lumea își dorește ”un trafic cât mai fluid”, de unde și necesitatea de a investi în reabilitarea sistemelor rutiere și crearea unei infrastructuri rutiere sigure atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi.

În acest sens, Primăria Sectorului 2 precizează că, atunci când lansează lucrări de modernizare și reabilitare a străzilor, are în vedere și alte două aspecte, în funcție de situația concretă din teren:

  • identificarea posibilităților de a crea noi locuri de parcare și refacerea aliniamentului verde, plantarea arborilor sau, acolo unde este posibil, crearea de noi alveole.

”Efectele acestor investiții nu înseamnă doar străzi fără gropi sau trotuare sigure pentru pietoni, ci și confort și timp câștigat prin decongestionarea și fluidizarea traficului, precum și un mediu înconjurător mai curat și mai prietenos”, argumentează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.