Primăria Sectorului 2 deschide 17 piețe volante în Săptămâna Mare

În Săptămâna Mare, Primăria Sectorului 2 va deschide mai multe piețe volante în zonele aglomerate pentru a veni în sprijinul locuitorilor săi, în special al seniorilor.


Cele 17 piețe volante vor funcționa începând de marți, 14 aprilie 2020 până sâmbătă, 18 aprilie 2020, între orele 09.00-13.00 și sunt localizate astfel:

zona Andronache-Biserica din Str. Periș, intersecția Vatra Luminoasă cu Str. Maior Coravu, Bd. Basarabia-intrarea în Parcul Național, intrarea din zona restaurantului Arena, Șos. Colentina-McDonald’s, Piața Cernăuți, intersecția Calea Moșilor cu Str. Mihai Eminescu, Piața Cremenița, intersecția Șos. Iancului cu Șos. Mihai Bravu, Șos. Pantelimon, vis-a-vis de Liceul Teoretic Lucian Blaga, Șos. Iancului nr. 9, Șos. Ștefan cel Mare-Club Sportiv Dinamo, Str. Maior Coravu-intrare Stadion Național, fosta Piață Morarilor, Bd. Lacul Tei nr. 2, Parcul Florilor-trotuar, intrare Parc Floreasca din Str. Glinka.


În situația în care locuitorii din alte cartiere vor dori deschiderea de piețe volante în zonele respective, Primăria Sectorului 2 va da curs acestor solicitări.


De când a fost declarată starea de urgență în România, Primăria Sectorului 2 a luat o serie de măsuri de protecție și de limitare a circulației persoanelor dar, cu cât ne apropiem de Sărbătorile Pascale, numărul cumpărătorilor din Piața Obor crește zilnic, motiv pentru care a decis deschiderea de piețe volante în cartierele de pe raza sectorului 2.


În interiorul Pieței Obor, atât în hala nouă, cât și în cea veche, măsurile de protecție sunt implementate și respectate, marfa este acoperită cu folie transparentă, comercianții poartă mănuși și măști, accesul cumpărătorilor se face organizat, cu prioritate seniorii, între orele 11.00-13.00.

Mai mult, a fost prelungit programul de funcționare în Săptămâna Mare până la ora 19.00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati