Primăria Sectorului 2 este prima primărie din București care și-a publicat seturi de date pe portalul data.gov.ro

0
210

Primăria Sectorului 2 este prima primărie din București care și-a publicat seturi de date publice pe portalul data.gov.ro.

„Este o premieră pentru primăria noastră să facă parte din acțiunea globală – O Guvernare Deschisă (Open Government Partership). România este parte a acestui acord internațional de promovare a transparenței și de întărire a dialogului cu cetățenii. Așadar, locuitorii Sectorului 2 au acces liber la date publice. 

Printre informații, este publicată și o statistică interesantă: cât ne-au costat taxele poștale pentru transmiterea deciziilor de impunere in sectorul 2. În 18 ani, am ajuns la suma cheltuită de aproximativ 2.400.000 euro.

Din fericire, noile tehnologii ne oferă soluția practică de a eficientiza cheltuirea banilor publici. Avem platforma online a DVBL, unde sunteți informați și unde puteți face plăti online. Reiterăm apelul către voi și vă invităm să vă faceți cont. Nu numai că vă simplificați viața, dar acești bani cheltuiți pe transmiterea și distribuția plicurilor ar putea fi direcționați către investiții durabile, ce au un impact mai mare asupra vieții tuturor”, spune primăria, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.