Primăria Sectorului 2 inaugurează joi două creșe

Primarul Sectorului 2, Toader Mihai, şi viceprimarul Dan Popescu vor inaugura, jo, la ora 11.00, două creşe noi şi o extindere la o altă creşă, în total fiind realizate 105 locuri pentru copiii locuitorilor sectorului 2.

Deschiderile vor începe în cartierul Pantelimon cu Creşa „Bambi” aflată în cadrul Grădiniţei nr. 23, de pe strada Soldat Gheorghe Răduţă nr. 1, după care va urma Creşa „Tom Degeţel”, situată în cartierul Colentina, pe strada Plumbuita nr. 5 (în incinta Grădiniţei nr. 137) şi extinderea Creşei „Teiul Doamnei”. Cele cinci creşe din sectorul 2 au o capacitate totală de 400 de locuri.

Dublarea numărului de locuri în creşele Sectorului 2 este un obiectiv prioritar al Primăriei Sectorului 2, se arată într-un comunicat de presă, care are în plan pentru anul 2020 continuarea acestui program cu amenajarea a încă trei creşe noi cu o capacitate totală de 140 locuri.

Prin aceste investiţii, anul următor, Primăria Sectorului 2 va avea un total de opt creşe cu o capacitate de 540 de locuri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati