Primăria Sectorului 2 sprijină dezvoltarea copiilor vulnerabili prin tabere special organizate pentru ei, la munte sau la mare

Primăria Sectorului 2 sprijină dezvoltarea armonioasă a copiilor vulnerabili, lipsiţi de ocrotirea părinţilor, prin programe speciale organizate pentru aceștia.

Reprezentanții PS2 au precizat că 182 de copii separați temporar sau definitiv de părinții lor, aflaţi sub protecţia DGASPC Sector 2, se bucură în vacanţa de vară de tabere special organizate pentru ei, la munte sau la mare.

  •  Aceste tabere reprezintă o oportunitate de socializare, dar şi de distracţie şi relaxare, în care cei mici îşi fac noi amintiri frumoase, într-un mediu plăcut şi sigur, transmite sursa citată.
Sursa foto: Facebook/Primăria Sectorului 2

Taberele au avut loc pe tot parcursul verii, la munte în sat Căpăţânenii Ungureni, comuna Arefu, județul Argeș, la Complexul Turistic Dracula sau la mare, în staţiunea Eforie Sud – fiind cazaţi la Centrul de Agrement New Paradise.

Până acum, 122 de copii au fost câte o săptămâna în aceste tabere.
Săptămâna următoare, alţi 60 de minori vor pleca la mare, în stațiunea Jupiter din judeţul Constanța şi vor fi cazaţi la Hotel Opal.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati