Primăria Sectorului 2 va avea un nou site. Primarul Mihaiu a lansat o licitație în acest sens

1
228
Foto: Facebook / Radu Mihaiu

Primăria Sectorului 2 lansează licitaţie pentru realizarea unui nou site, contractul având o valoare estimată de 130.000 de lei fără TVA, a anunțat primarul Radu Mihaiu.

Acesta precizează că site-ul actual, deşi conţine informaţiile noi de interes public, este „total uzat moral” şi „nu mai face faţă” nevoilor actuale: „În căutarea acului din carul cu fân – cam aşa se simt toţi oamenii care au nevoie de o anumită informaţie de pe site-ul Primăriei Sectorului 2. Informaţiile sunt acolo, publicăm tot ce e nou şi de interes public pe site. Cu transparenţa stăm chiar bine. Însă e foarte greu de navigat prin el. E un site din alte timpuri, total uzat moral, care nu mai face faţă nevoilor actuale”, scrie primarul Sectorului 2, pe Facebook.

El invită dezvoltatorii să aplice pentru acest contract. Termen limită pentru depunerea ofertelor: 31 iulie.

„Am inclus şi servicii de UI/UX în acest contract pentru că scopul principal e să fie util, nu doar frumos. Împreună cu celelalte platforme digitale pe care le avem în lucru acest moment, site-ul va deveni un hub central pentru toate serviciile şi toate informaţiile necesare cetăţenilor Sectorului 2”, menţionează Mihaiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.