Primăria Sectorului 2 va face curățenie generală, joi, pe Șoseaua Pantelimon. Șoferii, rugați să își mute mașinile

Primăria Sectorului 2 îi anunță pe șoferi că în această săptămână, pe 27 aprilie, pe Șoseaua Pantelimon, se va face curățenie generală. Astfel, mașinile nu vor putea fi parcate în zona respectivă, în intervalul orar 06:00-18:00.

Primăria Sectorului 2 va face curățenie generală pe Șoseaua Pantelimon, pe ambele sensuri.

Administrația publică îi roagă pe șoferi să parcheze mașinile în altă parte, pentru a permite operatorului de salubritate publică să curețe zona. Parcarea va fi interzisă joi, 27 aprilie 2023, între orele 06:00-18:00. 

Potrivit sursei citate, operatorul de salubritate va acţiona mecanizat, cu utilaje, ”de aceea avem rugămintea să nu lăsaţi maşinile parcate pe carosabil în ziua şi intervalul orar menţionate.”

Locuitorii din sector care parchează mașinile pe Șoseaua Pantelimon au fost deja înștiințați despre acțiunea de salubrizare ce va avea loc mâine: ”Cu toții ne dorim un sector mai curat și mai civilizat, așa că vă invităm să fiți alături de noi pentru ca acțiunea de spălare de pe Șoseaua Pantelimon să se desfășoare fără mașini parcate pe carosabil”, transmite PS2.

În cazul în care mașinile nu vor fi mutate, proprietarii vor fi amendați. Persoanele fizice riscă o amendă contravențională cuprinsă între 500 – 1.000 de lei, iar persoanele juridice,, o amendă cuprinsă între 1.500 – 2.000 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati