Primăria Sectorului 2 vrea ca parcările publice cu plată de pe raza sectorului să poată fi folosite de riverani

Primăria Sectorului 2 vrea ca parcările publice cu plată de pe raza Sectorului 2 să poată fi folosite de riverani, pe bază de abonament.

Este vorba în special de parcările publice cu plată din vecinătatea Primăriei Sector 2 şi a Parcului Lacul Tei (str. Chiristigiilor, str. Teiul Doamnei, B-dul Lacul Tei, str. Doamna Ghica).

Seara, după încheierea programului de muncă, aceste parcări se golesc şi ar putea fi date în folosinţă locuitorilor Sectorului 2.

Tariful abonamentului va fi de 50 de lei pe lună, iar locul de parcare va putea fi folosit de luni până vineri în intervalul 17:00- 07:00, iar în weekend non-stop, adică fără niciun fel de limitări privind intervalul orar.

În acest sens, a fost pus în consultare publică, pe site-ul primăriei, regulamentul de atribuire pe bază de abonament a acestor locuri de parcare.

Astfel, până pe 27 martie sunt aşteptate propunerile şi sugestiile privind acest proiect, fie pe e-mail la adresa dezbateri.publice@ps2.ro, fie la sediul primăriei sau prin poştă.

Atribuirea locurilor de parcare se va face de către Administrația Domeniului Public Sector 2 (ADP), în urma solicitărilor transmise exclusiv electronic pe platforma https://adp2.ro/parcari , în limita locurilor disponibile.

Condiţii privind atribuirea locurilor de parcare:

Se va atribui câte un singur loc de parcare per locuinţă, doar persoanelor fizice cu domiciliu pe raza Sectorului 2 şi care au maşina înmatriculată în Sectorul 2.

Cei care solicită atribuirea unui loc de parcare nu pot avea restanţe de plată la bugetul local.

Autovehiculul (max. 3,5 tone) trebuie să aibă inspecţia tehnică periodică (ITP) valabilă, la fel şi asigurarea obligatorie de Răspundere Civilă Auto (R.C.A).

În cazul ocupării abuzive a unui loc de parcare, autovehiculul va fi ridicat, transportat şi depozitat de către ADP.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati