Primăria Sectorului 2 vrea extinderea proiectului „Policlinica Socială Zâmbet Pentru Toți”

Peste 500 de persoane şi-au recâștigat sănătatea orală datorită proiectului „Policlinica Socială Zâmbet Pentru Toți”, anunță Primăria Sectorului 2, care spune că vrea să extindă şi să îmbunătățească serviciile oferite, motiv pentru care proiectul se află acum în consultare publică.

„Ştim că cele mai bune decizii se iau în urma consultării tuturor părţilor interesate, aşa că până pe 20 iulie 2024 aşteptăm propunerile voastre legate de acest proiect.

Ne puteţi trimite sugestii pe e-mail la adresa dezbateri.publice@ps2.ro, fizic la Registratura Primăriei Sectorului 2 sau prin poştă.

În prezent, prin cele două cabinete stomatologice de pe Bd. Gării Obor nr. 12 asigurăm servicii stomatologice gratuite doar pentru persoanele aflate în evidențele DGASPC Sector 2, cum ar fi copiii instituționalizați, adulții cu handicap sau persoanele vârstnice cu venituri reduse.

Pe viitor, vrem să permitem accesul mai multor categorii de beneficiari, cum ar fi tinerii instituționalizați, care au peste 18 ani, dar care încă beneficiază de protecție specială, dar şi pensionarilor din Sectorul 2 cu venituri mai mici decât salariul minim brut pe ţară.

Totodată, vrem să mărim plafonul alocat fiecărei persoane. Mai ales că, în cazul vârstnicilor, înlocuirea dinților lipsă este o intervenție costisitoare, fiind necesare implanturi sau lucrări protetice.

Intenționăm să actualizăm şi lista de prețuri pentru a permite şi locuitorilor Sectorului 2 accesul la serviciile policlinicii, însă contra cost.

Proiectul „Policlinica Socială Zâmbet pentru Toţi” a fost demarat în septembrie 2023 de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 în parteneriat cu Fundaţiei Bucuria Ajutorului”, a transmis Primăria Sectorului 2.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati