Primăria Sectorului 2 vrea să cumpere un teren de peste 400 de metri pătraţi

Primăria Sectorului 2 a început demersurile necesare pentru a cumpăra un teren de 444 de metri pătraţi, situat la adresa Şoseaua Mihai Bravu nr. 125 A.

Terenul ar urma să fie folosit pentru extinderea unui loc de joacă pentru copii şi/sau pentru extinderea spaţiului verde deja existent, în funcţie de nevoile locuitorilor din zonă.

Această nouă suprafaţă de teren de 444 mp ar urma să fie comasată cu un teren mai mare aflat deja în administrarea Primăriei, prin ADP Sector 2.

Lângă terenul vizat de achiziţie, Primăria deţine şi administrează deja un teren cu o suprafaţa de 1.712 metri pătraţi, situat la adresa Şoseaua Mihai Bravu nr. 123- 135, în spatele blocului D11. 

Terenul de 1.712 mp este folosit în prezent ca spaţiu verde pe o suprafaţă de 602 mp, alei între blocuri – 785 mp, parcări de reşedinţă – 294 mp şi loc de joacă doar 31 mp.

Prin comasarea terenului de 444 mp, cu cel aflat deja în domeniul public, spaţiul pus la dispoziţia locuitorilor din zonă ar creşte de la 1.712 mp la 2.156 mp. 

Investiţia ar fi benefică şi oportună în special pentru extinderea locului de joacă pentru copii.

Ce a făcut Primăria Sectorului 2 până acum în acest sens: În ultima şedinţă a Consiliului Local a fost aprobat proiectul de hotărâre privind solicitarea acordului Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru achiziţia noului teren.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati