Primăria Sectorului 3 a atribuit fără licitație un contract de 6 milioane de euro pentru propagandă

1
405

Cu un an înainte de cele patru rânduri de alegeri din 2024, Primăria Sectorului 3 a atribuit, în vara acestui an, fără licitație, un contract-cadru de 6 milioane de euro pentru ”servicii de promovare instituțională”. Contractul a ajuns la o societate subordonată Primăriei, Algorithm Construcții S3 SRL, fondată în 2017 de edilul Robert Negoiță pentru a administra o hală industrială, potrivit unor informații obținute de G4 Media.

Deocamdată primarul Negoiță nu a răspuns la solicitările publicației dar surse din interiorul primăriei Sectorului 3 au dezvăluit că până în prezent, Algorithm a cerut oferte pentru a încheia șapte contracte în valoare de aproape 4 milioane de lei, valabile pe acest an. Beneficiare: posturile de televiziune Antena 3, Realitatea și România TV, postul de radio Gold FM, ziarele Puterea și Adevărul și trustul din care face parte publicația Gândul.

Contractul cu primăria a putut fi realizat în baza Legii achizițiilor publice, care prevede că dacă societatea beneficiară este deținută de autoritatea contractantă, se poate face o atribuire directă.

Sursa citată mai notează că Algorithm Construcții S3 SRL are asociați Algorithm Residential S3 și SD3 – Serviciul de Salubritate și Deszăpezire (ambele, deținute de Sectorul 3, prin Consiliul Local). Algorithm Construcții S3 SRL a fost înființată în 2017 pentru a administra Hala Laminor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.