Primăria Sectorului 3 a dat startul curățeniei de toamnă/ Robert Negoiță: „Curățenia sectorului este o responsabilitate comună”

Primăria Sectorului 3 a dat startul curățeniei de toamnă prin salubrizarea spațiilor verzi, în special și a domeniului public, în general.

Astfel, echipele Direcției Generale de Salubritate Sector 3 intervin în această perioadă în grădinile blocurilor pentru tunderea gardului viu, cosit, strâns frunze sau ridicarea coronamentelor la copaci.

Primăria Sectorului 3 reamintește că, pentru lucrările specifice asupra copacilor de pe domeniul public, a fost lansată pagina de facebook „Toaletări și defrișări S3”, pusă la dispoziția cetățenilor.

  • Aici sunt publicate intervențiile zilnice, fotografii de pe teren sau diferite anunțuri care privesc toaletarea și defrișarea copacilor uscați.

De asemenea, locuitorii Sectorului 3 care au întrebări sau sesizări privind lucrările de întreținere a copacilor, le pot transmite prin intermediul paginii.

Tot în această perioadă se acționează pentru spălarea și igienizarea recipientelor de colectare a deșeurilor. Operațiunea de dezinfectare a pubelelor se face cu o mașină specială, dotată cu accesorii și apă sub presiune pentru salubrizarea interioară și exterioară a fiecărui container.

  • „Curățenia sectorului este o responsabilitate comună, astfel că avem nevoie și de implicarea dumneavoastră. Dincolo de procedurile pe care le avem pentru a asigura și păstra curățenia și a gestiona responsabil colectarea deșeurilor, este esențial să adoptăm cu toții un comportament civilizat”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Pentru orice situație legată de salubritate, nu ezitați să apelați unul dintre cele cinci numere de telefon puse la dispoziție 24 de ore din 24: 0720.777.511, 0720.777.512, 0720.777.513, 0720.777.514 și 0720.777.515.

Foto: Facebook / Toaletări și defrișări S3

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati