Primăria Sectorului 3 a premiat 20 de cupluri longevive

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 a premiat pentru longevitate 20 de cupluri care au sărbătorit „nunta de aur”.

La împlinirea a 50 de ani de căsătorie, DGASPC Sector 3 a oferit celor 20 de cupluri un sprijin financiar în valoare de 20.000 de lei, în baza HCLS 3 nr. 351/2016.

Longevitatea în căsnicie, premiată

Când ajung la acest prag al vieţii, familiile pot depune o cerere pentru acordarea sprijinului. Pentru perioada 1 iunie-15 iunie, s-au centralizat 19 cereri eligibile şi o solicitare care provine dintr-o etapă anterioară.

Beneficiază de acest sprijin, în valoare de 1000 de lei/familie, cuplurile care îndeplinesc următoarele condiţii:

– au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul calendaristic în care solicită suportul sau în anii anteriori, dar nu au beneficiat de acest tip de premiu;

– au avut domiciliul în Sectorul 3 în ultimii trei ani, anterior depunerii cererii.

Respect pentru seniorii noştri

Prin acest proiect, DGASPC Sector 3 urmăreşte promovarea familiei ca fundament al societăţii şi recunoaşterea contribuţiei pe care aceste persoane şi-au adus-o la dezvoltarea comunităţii locale a Sectorului 3.

Informaţii suplimentare privind acordarea sprijinului financiar pot fi obţinute de la DGASPC Sector 3 la numărul de telefon 0372.126.100, interior 149 şi 159, email office@dgaspc3.ro sau de pe site-ul instituţiei prin accesarea link-ului https://dgaspcs3.ro/servicii-dgaspc/ajutoare-sociale/persoane-varstnice/.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati