Primăria Sectorului 3 caută din nou administrator pentru complexul acvatic Parc Pantelimon

Primăria Sectorului 3 anunţă din nou pe SEAP licitaţie pentru contractul de delegare de gestiune a activităţii de administrare şi exploatare a Complexului Acvatic – Parc Pantelimon prin concesiune.

Durata contractului este de 420 luni (35 de ani).

Acesta va include: administrarea managerială a complexului acvatic; administrarea şi exploatarea bazinelor, a spaţiilor de alimentaţie publică, a plajei amenajate cu deck şi nisip, a patinoarului artificial; administrarea organizării spectacolelor socio-culturale, notează economica.net.

În vederea evaluării ofertelor, redevenţa anuală (plata făcută de concesionar, în schimbul dreptului de a exploata serviciul de administrare) va avea o pondere de 30% din punctajul acordat.

Termenul de realizare a investiţiilor în primul an de contract va avea o pondere de şi , iar valoarea investiţiei preliminare suplimentare va reprezenta 25%. Propunerile de tarif (acces basic şi acces VIP) vor constitui 10%.

Redevenţa minimă anuală garantată va fi de 403.939 euro fără TVA.

Ofertantul va face dovada unei cifre medii de afaceri globale pentru ultimii trei ani de cel puţin 24.000.000 lei fără TVA. Totodată, va face dovada că în ultimii trei ani a prestat şi a dus la bun sfârşit servicii constând în administrarea, exploatarea sau mentenanţa unor complexe balneare, acvatice sau de wellness în valoare de minim 15.000.000 lei.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 2 noiembrie.

În luna ianuarie, Primăria Sectorului 3 mai anunţase pe SEAP licitaţie pentru contractul de delegare de gestiune a activităţii de administrare şi exploatare a Complexului Acvatic – Parc Pantelimon prin concesiune. Faţă de anunţul iniţial, una dintre condiţii a fost modificată. Mai exact, potrivit anunţului anterior, ofertantul trebuia să facă dovada ca în ultimii trei ani a prestat şi a dus la bun sfârşit servicii similare în valoare de minim 35.000.000 lei.

Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat, în august 2022, Studiul de oportunitate pentru concesionarea complexului acvatic Parc Pantelimon. Conform raportului de specialitate, parcul are o suprafaţă de 66.801 metri pătraţi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati