Primăria Sectorului 3, licitaţie pentru refacerea trotuarelor prin montarea de pavele. La cât se ridică contractul

1
72
Foto: Facebook / Cetatean Sector 3

Primăria Sectorului 3 anunţă pe SEAP licitaţie pentru refacerea şi îmbrăcarea trotuarelor, printr-un acord-cadru cu o valoare totală cuprinsă între 23 şi 26 de milioane de lei (4,6 – 5,2 milioane de euro).

Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 7 februarie, transmite Agerpres.

Conform anunţului, „un element central/esenţial pentru implementarea corespunzătoare a acordului-cadru şi contractelor subsecvente este reprezentat de montarea pavelelor”. Direcţia Administrarea Domeniului Public a estimat următoarele cantităţi aferente celui mai mare contract subsecvent pentru lucrări de amenajare cu pavele din beton: lucrări de amenajare cu pavele din beton pe un strat de 3-5 cm de şapa – 25.000 mp; lucrări de amenajare cu pavele din beton pe un strat de 5-7 cm de nisip – 25.000 mp.

Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 1.955.828 lei fără TVA, iar a celui mai mare contract subsecvent este de 21.304.525 lei fără TVA. Frecvenţa contractelor subsecvente este de minimum un contract la şase luni.

Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Operatorul economic trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani, anteriori depunerii ofertei, a realizat minim un contract de lucrări din care să rezulte amenajarea a 50.000 mp cu pavele din beton.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.