Primăria Sectorului 3 spune că locul de joacă a ars din cauză că focul a fost declanșat de doi adolescenți

Sâmbătă după-amiază, un loc de joacă situat pe bulevardul Nicolae Grigorescu a fost incendiat și distrus în proporție de 90%. Din fericire nicio persoană nu a avut de suferit. 

Incidentul a fost suprins de camerele de supraveghere ale Poliției Locale Sector 3. Din datele pe care le are Primăria Sectorului 3, se pare că focul a fost declanșat de doi adolescenți sub unul dintre tobogane. Camerele de supraveghere au surprins imagini cu cei doi, iar filmarea a fost predată deja poliției pentru identificarea făptașilor. Din imagini rezultă că cei doi au adus material lemnos sub tobogan și l-au incendiat.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță s-a deplasat la locul incidentului și a declarat că instituția pe care o conduce colaborează cu poliția pentru găsirea responsabililor, dar și că primăria va reface rapid locul de joacă.

“Este trist că se întâmplă astfel de lucruri. Bine însă că focul a fost stins la timp de pompieri și nu s-a extins. Avem imaginile cu cei doi adolescenți teribiliști care au aprins focul și vor fi probabil identificați de poliție. Bineînțeles că vom reface locul de joacă în scurt timp și sperăm ca astfel de lucruri să nu se mai petreacă, înțelegând faptul că spațiul public ne aparține tuturor”, a declarat de la fața locului primarul Sectorului 3.

VIDEO/ Loc de joacă din Sectorul 3 al Capitalei, în flăcări

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati