Primăria Sectorului 3 vrea să construiască două pasaje rutiere subterane şi un pasaj pietonal

Primăria Sectorului 3 anunţă licitaţie pentru lucrări de construire a două pasaje rutiere subterane în dublu sens, a unui pasaj pietonal subteran şi pentru lărgirea locală a Căii Dudeşti între Şos. Mihai Bravu şi str. Caloian Judeţu.

Valoarea totală estimată a contractului este de 146.991.338 lei.

Durata contractului este de doi ani, iar investiţia vizează creşterea mobilităţii urbane prin fluidizarea traficului auto pe Şoseaua Mihai Bravu, de la intersecţia cu str. Baba Novac până la intersecţia cu str. Peneş Curcanul, scrie Agerpres.

‘Obiectul contractului îl reprezintă execuţia lucrărilor privind construirea a două pasaje rutiere subterane în dublu sens, a unui pasaj pietonal subteran şi lărgirea locală a Căii Dudeşti între Şos. Mihai Bravu şi str. Caloian Judeţu în vederea realizării obiectivului de investiţii ‘Creşterea mobilităţii urbane prin fluidizarea traficului auto pe Şoseaua Mihai Bravu, de la intersecţia cu str. Baba Novac până la intersecţia cu str. Peneş Curcanul”, prevede anunţul publicat pe SICAP.

În vederea evaluării, componenta financiară reprezintă 70%, iar aspectele tehnice 30% (demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, experienţa deţinută de managerul de proiect).

Ofertantul va prezenta media cifrei de afaceri generale pentru ultimele trei exerciţii financiare disponibile (2018, 2019, 2020), de cel puţin 132.400.000 lei, în funcţie de data înfiinţării sau începerii activităţii operatorului, ‘în măsura în care informaţiile privind cifrele de afaceri sunt disponibile’, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 22 noiembrie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati