Primăria Sectorului 3 vrea să facă un pod peste râul Dâmbovița cu peste 15 milioane de lei

0
500
sursa foto: www.wikipedia.org

Primăria Sectorului 3 vrea să construiască un pod peste râul Dâmbovița. Proiectul trebuie votat în ședința de Consiliu Local din 19 decembrie, informează Buletin de Bucuresti.

Dacă va primi avizul consilierilor locali, construcția se va realiza în dreptul străzii Lunca Priporului. Acesta va avea o parte carosabilă cu câte 3 benzi pe sens și un singur trotuar de 4.30m lățime. Doi metri, din acest trotuar, vor fi rezervați pistelor de bicicliști.

Despărțirea între sensuri, respectiv trotuar și carosabil se va realiza prin intermediul unor jardiniere din beton prefabricat, rezultând astfel o lățime totală a suprastructurii de 34.40m.

Proiectul mai prevede că, pentru apele din precipitații, pe pod nu vor fi amplasate guri de scurgere. Apele vor fi evacuate la capetele podului iar pentru siguranța circulației, la limita părții carosabile, au fost prevăzute borduri înalte din beton armat. De asemenea, se vor amenaja scări pentru accesul sub pod iar construcția va fi dotată cu iluminat public.

Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 15 milioane de lei, cu TVA, iar termenul de realizare a investiției este de şase luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.