Primăria Sectorului 4 a dispus dezinfectarea a altor trei școli în care au fost confirmate cazuri de elevi cu COVID-19

Primăria Sectorului 4 a dispus, în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a trei unităţi de învăţământ de pe raza Sectorului 4, după ce în cursul zilei de miercuri, alți 3 elevi au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-COV2. Aceste unităţi de învăţământ sunt următoarele:

1. Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”, (la care un elev a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV2).

2. Şcoala Gimnazială Nr 190, (la care un elev a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV2).

3. Şcoala Gimnazială Nr 189,(la care un elev a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV2).

Măsurile au fost dispuse, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, în baza ordinului nr. 5.487/1.494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-COV-2, potrivit căruia „la apariţia într-o clasă din unitatea de învăţământ a unui caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2, se suspendă cursurile clasei respective, pentru o perioadă de 14 zile.

În situaţia în care în aceeaşi sală cursurile sunt organizate în schimburi, se vor suspenda doar cursurile pentru clasa în care a fost confirmat cazul de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, urmând ca elevii din schimbul următor să îşi desfăşoare cursurile „.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati