Primăria Sectorului 4 oferă pentru elevi și profesori, gratuit, măști de protecție

1
57
scoala

Elevii și cadrele didactice din Sectorul 4 al Capitalei vor primi la început de an școlar peste 150.000 de măști de protecție și 1300 de de truse sanitare. De asemenea, Primăria are pregătite 5.000 de tablete pentru elevii care ar putea să învețe online, relatează Mediafax.

În unitățile de învățământ din Sectorul 4 vor fi distribuite 1.300 de truse sanitare, conținând dezinfectant pentru mâini, servețele dezinfectante pentru igienizarea suprafețelor comune, dar și produse și materiale de curățenie, săpun lichid antibacterian și prosoape de hârtie. Totodată, 64.000 de măști din material textil, adaptate categoriilor de vârstă și alte 100.000 de măști de unică folosință vor ajunge la elevii și la personalul din școli și licee, pentru a-i proteja de îmbolnăvirea cu COVID-19, potrivit Primăriei Sectorului 4 al Capitalei.

Primăria Sectorului 4 a mai achiziționat 5.000 de tablete, urmând să fie date elevilor care ar putea ajunge în situația în care să urmeze cursurile online.

1 COMENTARIU

  1. BAAAAAAAAchiar e greu de inteles pt intelectul vostru ? Nu primaria ofera , nu primarul ofera , noi cetatenii oferim din contributia noastra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.