Primăria Sectorului 4 oferă sprijin familiilor afectate de explozia survenită la un apartament de pe Şoseaua Berceni

Având în vedere explozia care a avut loc duminică la un apartament dintr-un imobil situat pe Şoseaua Berceni şi în urma căreia o persoană a fost rănită, iar alte 40 au fost evacuate, Primăria Sectorului 4 le va oferi famillilor sprijinul de care vor avea nevoie.

„La faţa locului au fost prezenţi atât reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4, cât şi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, care au luat toate măsurile ce se impun în vederea punerii în siguranţă atât a persoanelor evacuate, cât şi a celorlalţi locatari ramaşi bloc.

În acest moment, reprezentanţii companiei de gaze au dat asigurări că totul este în regulă şi că nu mai sunt probleme, fapt pentru care oamenii se întorc deja în casele lor. Potrivit ultimelor verificări, şase apartamente au fost afectate în urma deflagraţiei, iar Primăria Sectorului 4 va oferi sprijin material pentru refacerea locuinţelor în regim de urgenţă.

Totodată, Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti va solicita o expertiză de specialitate pentru a stabili cu exactitate dacă structura de rezistenţă a blocului a fost sau nu afectată, iar în urma rezultatelor vor putea fi luate şi alte măsuri”, a transmis Primăria.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati