Primăria Sectorului 4 spune că au scăzut coeficienţii de criminalitate, în ultimii 5 ani, cu peste 17%

Primăria Sectorului 4 anunță că statisticile publicate pe 21 iunie de către Poliţia Municipiului Bucureşti legate de evoluţiei din ultimii ani a coeficienţilor de criminalitate, arată că aceștia s-au redus cu peste 17%.

Astfel, conform cifrelor oficiale, în timp ce în toate celelalte sectoare, coeficienţii de criminalitate au crescut în perioada analizată (2015 – 2019), aceiaşi indici au scăzut în sectorul 4, cu peste 17 procente.

„Scăderea criminalităţii în sectorul 4 este o realitate confirmată de Poliţia Naţională şi mă bucură faptul că una dintre priorităţile mandatului meu ca primar se află pe un trend bun. Cifrele oficiale arată cât se poate de clar că sectorul nostru se schimbă, iar eu ca medic, mi-am dorit întotdeauna să avem o comunitate sănătoasă din toate punctele de vedere. Mi-am asumat încă din prima zi ca primar dorinţa de a le asigura celor care trăiesc, muncesc, învaţă, locuiesc în acest sector al Capitalei un nivel din ce în ce mai bun de servicii publice şi de bunăstare. Grădiniţele, şcolile, străzile, parcurile şi spitalele noastre beneficiază azi de condiţii mai bune iar cetăţenii trebuie să se bucure în siguranţă de ceea ce sectorul 4 le oferă. Este clar că suntem pe drumul cel bun, aşa că vom continua să lucrăm pentru beneficiul public şi să ridicăm nivelul de trai al tuturor celor ce locuiesc în sector”, declară Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati