Primăria Sectorului 4 transformă două sedii ale unor instituții locale în creșe pentru cei mici – FOTO

Primăria Sectorului 4 a decis să transforme două sedii ale unor instituții locale în creșe pentru cei mici.

Potrivit unei postari pe Facebook a primarului Daniel Băluță, este vorba despre transformarea în creșe a fostului sediu DGITL Sector 4 (Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale) din strada Nițu Vasile și a fostului sediu al Poliției Locale Sector 4 din strada Ciceu.

Lucrările au demarat deja, iar decizia de a folosi aceste foste sedii de instituții locale are ca argument și nevoia rapidă de creșe în zonele menționate.

”Din discuțiile pe care le am cu părinții reiese că nevoia de locuri în creșe este una foarte mare. Pentru a ne mișca cât mai repede, am decis să reconfigurăm două clădiri deja existente, fostul sediu DGITL Sector 4 din strada Nițu Vasile și fostul sediu al Poliției Locale Sector 4 din strada Ciceu. Cele două clădiri vor suferi modificări capitale. După cum observați și în poze păstrăm stuctura de rezistență pe care o vom consolida, refacem complet compartimetările, finisajele, instalațiile electrice și sanitare și instalăm sisteme de detecție și protecție în caz de incendiu.”, scrie Daniel Băluță pe Facebook.

Sediul din Nițu Vasile va avea 64 de locuri la creșă și 44 la afterschool, iar cel din Ciceu va avea o capacitate mult mai mare de 85 de locuri la creșă și 200 la afterschool, a completat edilul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati