Primăria Sectorului 5 investește în dezvoltarea urbană pentru un București mai confortabil / VIDEO

În contextul supraaglomerării Bucureștiului, dezvoltarea urbană devine o prioritate esențială. Primăria Sectorului 5 se angajează să îmbunătățească sistematizarea rutieră și să optimizeze spațiul public, având ca scop creșterea gradului de confort al locuitorilor.

Deși transformările nu pot avea loc peste noapte, autoritățile locale sunt dedicate misiunii de a transforma Sectorul 5 într-un etalon în organizarea domeniului public.

Aceste inițiative vizează un viitor mai bun pentru toți cetățenii, prin crearea unui mediu urban mai bine structurat și mai prietenos.

  • ”Dezvoltarea Urbană este esențială într-un oraș supraaglomerat precum București. În Sectorul 5, punem accent pe sistematizarea rutieră 🛣️ și pe optimizarea spațiului public 🌳, pentru a crește gradul de confort al locuitorilor. Suntem conștienți că nu se pot face minuni peste noapte ⏳, dar suntem dedicați misiunii noastre 💪 și avem încredere că Sectorul 5 va deveni un etalon în privința organizării domeniului public 🏙️.”, transmite Administrația Dezvoltare Urbană Sector 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati