Primăria Sectorului 5: ”Suntem în alertă 24 de ore din 24 și acționăm pentru combaterea poleiului și a zăpezii!” – VIDEO

Primăria Sectorului 5 anunță că a convocat Comandamentul de iarnă pentru a evalua intervențiile de noaptea trecută, dar și pentru a le pregăti pe cele de astăzi, mâine și luni.

  • ”Suntem în alertă 24 de ore din 24 și acționăm pentru combaterea poleiului și a zăpezii!”, precizează instituția, într-o postare pe Facebook.

Potrivit city managerului Sectorului 5, Rares Hopinca, peste 40 de utilaje (pluguri și sărărițe) au acționat pe drumurile principale și străzile adiacente din sector. Utilajele vor rămâne în teren, în 6 puncte fixe, de unde vor pleca pe traseu.

În același timp, 125 lucrători ai Societății Salubrizare Sector 5 S.A. au degajat trotuarele, căile de acces și stațiile STB.

”În intervențiile de până acum s-au folosit peste 350 de tone de material antiderapant”, precizează sursa citată.

Mai mult, din cauza zăpezii și a vântului puternic, angajații au intervenit la 16 adrese, unde cetățenii au semnalat arbori căzuți.

”Am convocat acest comandament pentru a evalua intervențiile echipelor aflate în teren noaptea trecută, dar și pentru a ne pregăti pentru zilele următoare, având în vedere avertizările meteorologilor.
Peste 40 de utilaje (pluguri și sărărițe) au acționat pe drumurile principale și străzile adiacente din Sectorul 5. Același număr de utilaje rămân în teren, în 6 puncte fixe, de unde se pleacă pe traseu.
Totodată, de la primele ore ale dimineții, 125 lucrători ai Societății Salubrizare Sector 5 S.A. au degajat trotuarele, căile de acces și stațiile STB. În intervențiile de până acum s-au folosit peste 350 de tone de material antiderapant.

Din cauza zăpezii și a vântului puternic, am intervenit la 16 adrese, unde cetățenii au semnalat arbori căzuți. Colegii noștri au degajat carosabilul și căile de acces în cel mai scurt timp.”, a precizat Hopinca.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati