Primăria Sectorului 6 a amenajat 73 de noi locuri de parcare, după demolarea a 35 de garaje din Crângași

Primăria Sectorului 6 anunță că au fost create noi locuri de parcare după ce au fost demolate mai multe garaje: ”Am depășit 50.000 de locuri de parcare de reședință. Continuăm!”

  • Astfel, potrivit sursei citate, au fost demolate 35 de garaje în Crângași, iar în locul lor au fost amenajate 73 de locuri de parcare, disponibile pentru utilizare prin intermediul aplicației parcari.adps6.ro.

Primăria Sectorului 6 anunță că au fost dezafectate 35 de garaje situate pe Bulevardul Constructorilor 23-27, în zona Crângași, care ocupau terenul public încă din anii 1990. În locul acestora, s-a construit o parcare ce oferă dublul număr de locuri.

Noua parcare din Crângași dispune de 73 de locuri, inclusiv spațiu verde, unde Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 urmează să planteze copaci.

Primii beneficiari ai noilor locuri de parcare sunt cei care dețineau garajele: „Astfel că o parte din cei care sunt în așteptare în zona respectivă vor beneficia de ele. Primii sunt cei care aveau garajele”.

În prezent, în Sectorul 6 sunt disponibile peste 50.000 de locuri de parcare rezidențiale iar primăria plănuiește să amenajeze și altele.

„Pe strada Arieșul Mare, spre exemplu, am dezafectat de curând 180 de garaje și vom amenaja o super parcare”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati