Primăria Sectorului 6 anunță că a modernizat 16 locuri de joacă

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6, a modernizat 16 locuri de joacă.

primar sector 6 mutu„Toate locurile de joacă, reabilitate în ultimii trei ani au fost dotate cu aparate de joacă şi de fitness dintre cele mai moderne şi respectă principiul de bază: siguranţa copiilor noştri. Am investit mult în modernizarea spaţiilor destinate celor mici şi am primit feedback pozitiv din partea părinţilor şi bunicilor, care ne-au încurajat să continuăm în aceeaşi direcţie„, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Practic, în cadrul lucrărilor de modernizare a locurilor de joacă se execută: aşternere pământ vegetal şi montare gazon rulou şi instalaţie de irigaţii, reparare/înlocuire elemente deteriorate la pergole, bănci şi jardiniere, precum şi a pavelelor şi bordurilor degradate.

De asemenea, locurile de joacă sunt dotate în integralitate cu suprafeţe antitraumă, aparate de joacă tip căruţă, tip leagăn, echipamente de căţărat, ansambluri de tobogane, balansoare şi căsuţe de joacă. Menţionăm faptul că pardoseala elastică din cauciuc, turnată la toate locurile de joacă din sector, asigură o bună permeabilitate a apei, având şi rol antiderapant, astfel că cei mici se pot juca în voie, indiferent de sezon. În cadrul lucrărilor de modernizare a locurilor de joacă vor fi instalate şi cişmele cu apă potabilă şi vor fi înlocuite coşurile de gunoi.

În Parcul Sfântul Andrei, modernizat integral în această vară, la locul de joacă a fost instalat şi un leagăn incluziv, care permite copiilor cu dizabilităţi motorii să îl acceseze din fotoliul cu rotile.

LISTA LOCURILOR DE JOACĂ ÎN CURS DE MODERNIZARE

1. Drumul Timonierului nr.5, bl.104A
2. Str. Pădureni nr.1, bl.51
3. Calea Crângaşi nr.18
4. Bd. Constructorilor nr.29, bl.29
5. Str. Porumbacu nr.15, bl.87
6. Str. Drumul Taberei nr.15-17, bl. A1-A2
7. Bd. Timişoara nr.23, bl.Z2
8. Bd. Timişoara nr.29, bl.F
9. Bd. Timişoara nr.35 în faţa blocului
10. Bd. Timişoara nr.35 în spatele blocului
11. Al. Bucşeneşti nr.3, bl.E11
12. Str. Gârleni nr.5, bl.C72
13. Str. Sibiu nr.4, bl.OD2
14. Al. Poiana Vadului nr.1, bl.OD8
15. Str. Pravăţ nr.8, bl.P5
16. Calea Crângaşi nr.18

Totodată, echipele ADPDU Sector 6 au demarat noi lucrări de reamenajare a locurilor de odihnă din cartier, în acest prim lot fiind introduse cinci adrese.

LISTA LOCURILOR DE ODIHNĂ ÎN CURS DE MODERNIZARE, ÎN SECTORUL 6

I. Str. Sibiu intersecţie cu Bd. Timişoara
II. Bdul. Timişoara nr.35, bl.OD6 faţă bloc
III. Bdul. Timişoara nr.35, bl.OD6 spate bloc
IV. Str. Drumul Sării nr.85
V. Str. Drumul Sării nr.11-17, bl.A

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati