Primăria Sectorului 6, apel către cetățeni: ”Sesizați actele de vandalism asupra spațiului verde. Peste 1.000 de fire de flori au fost smulse din pământ din primăvară și până acum”

Primăria Sectorului 6 a făcut un apel către cetățeni pentru a sesiza autoritățile în cazul în care observă sau sunt martori la acte de vandalism și distrugerea spațiului verde.
  • Peste 1.000 de fire de flori au fost smulse din pământ din primăvară și până în prezent: „Se fură orice, primele au fost lalelele, acum lavanda, trandafirii, dar și plantele abia puse la grădinile de bloc din zona Șos. Virtuții sau la trotuarul sudic.
  • Vă rugăm să le păstrați, iar dacă surprindeți astfel de fapte, să alertați Poliţia Locală Sector 6, la numărul de telefon: 021/9546„, transmite Primăria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, mulți dintre „vandali” au fost depistați și amendați datorită camerelor de supraveghere din zonă.

  • „Amenajările aparțin tuturor! Haideți să ne bucurăm de ele la fel ca de cele unde plantele au avut timp să crească. Spre exemplu, lavanda de la #ParculLiniei, Faza 1, din #Militari, s-a dezvoltat tare frumos după primul an de viață și ne oferă un spectacol de culoare, dar și florile din celelalte zone ale Sectorului 6”, completează reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati