Primăria Sectorului 6 dă startul campaniei ”Împodobește o stradă!”

Primăria Sectorului 6 dă startul campaniei ”Împodobește o stradă!”, prin care companiile pot amplasa ornamente luminoase, în cromatică specifică de Crăciun, în zone pe care și le aleg și pe care le comunică primăriei.

În contextul în care sărbătorile de iarnă sunt aproape și în urma unui mare număr de mesaje primite din comunitate, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, lansează un apel către companiile și firmele cu sedii sau puncte de lucru în sector să vină alături de autoritatea locală pentru a împodobi de sărbătoare străzile, bulevardele sau parcurile din cartiere.

Primăria Sectorului 6 dă startul campaniei ”Împodobește o stradă!”

Astfel, companiile pot amplasa ornamente luminoase, în cromatică specifică de Crăciun, în zone pe care și le aleg și pe care le comunică Primăriei Sectorului 6.

La rândul său, autoritatea locală pune la dispoziția firmelor lucrătorii și logistica Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU), pentru a monta și demonta instalațiile.

Ințiativa edilului vine în contextul în care încheierea unui contract pentru împodobirea Sectorului 6 ar fi implicat o cheltuială majoră, pe care, așa cum a declarat public, preferă să o transforme într-o investiție comunitară.

Pentru informații suplimentare referitoare la organizarea campaniei, persoanele de contact sunt: Mirela Buzărin, șef serviciu Relații cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente, telefon 0727.323.730 și Ioan Ovidiu Maxim, director adjunct al ADPDU Sector 6, telefon 0760.538.963.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati