Primăria Sectorului 6 începe, sâmbătă, curăţenia de primăvară. Ciprian Ciucu: ”Vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu”

Primăria Sectorului 6 începe, sâmbătă, curăţenia de primăvară, anunță edilul Ciprian Ciucu, într-o postare pe Facebook. Astfel, ADP şi Urban vor curăţa spaţiul verde, vor spăla străzile, mobilierul stradal şi semnele de circulaţie, vor plomba gropile şi vor marca locurile de parcare.

”A venit vremea bună, demarăm în forță curățenia de primăvară! Împreună, ca în fiecare an.

Campania de curățenie va debuta sâmbătă, pe 25 martie. Intenționam să vă invit și anul acesta să curățăm împreună un teren insalubru în Sectorul 6, cum am fost împreună pe Lacul Morii în 2021 și pe Plevnei în 2022. Dar nu am mai găsit un astfel de teren. Cele care ar mai fi de salubrizat sunt cu deșeurile din construcții acumulat în 30 de ani și se află la marginea orașului și nu sunt potrivite pentru voluntari. Acolo intervenim noi cu utilaje grele.

Așa că, vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu. În special în #Giulești și #Crângași. Dacă mă invitați, vin. Și în timp ce facem treabă, mai schimbăm și o vorbă, două”, a completat primarul Sectorului 6.

El a afirmat că, dacă oamenii ies în curtea blocului, autoritatea locală le pune la dispoziţie saci, ridică materialul vegetal şi le oferă gratuit răsaduri de flori crescute în serele Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6.

Ciprian Ciucu i-a îndrumat pe cetăţeni ca pentru comenzi să ia legătura cu responsabilul zonal ADPDU Sector 6 sau să contacteze autoritatea locală la numărul 021.410.09.57 sau la contact@adps6.ro, cu cel puţin 48 de ore înainte.

Edilul Sectorului 6 a completat, de asemenea, că intenţionează să invite cetăţenii să cureţe împreună un teren insalubru, la fel ca în 2021 pe Lacul Morii şi în 2022 pe Plevnei. Cu toate acestea, el a mărturisit că nu a mai găsit un astfel de teren, deoarece acelea care ar mai fi de salubrizat sunt cu deşeuri din construcţii acumulate de 30 de ani, se află la marginea oraşului şi nu sunt potrivite pentru voluntari, aşa că intervine autoritatea locală cu utilaje grele.

Astfel, el așteaptă sugestii de la cetățeni.

”Nu am renunțat definitiv la ideea de a vă invita să fiți voluntari și să mai igienizăm un teren împreună, așa că dacă aveți sugestii, le primesc cu plăcere. Trebuie doar sa nu fie teren privat. Dacă sunt astfel de terenuri, dar sunt private, vreau să la știu oricum, dar trimit politia locală să aplice amenzi.”, a conchis sursa citată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati