Primăria Sectorului 6 organizează o dezbatere publică despre bugetul pe anul 2021

Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti anunță începerea procedurilor pentru aprobarea Bugetului consolidat de venituri și cheltuieli al Sectorului 6 al Municipiului București pe anul 2021.

În data de 06.04.2021, ora 14:00, se va organiza o ședință de dezbatere publică online, în care va fi posibilă adresarea de comentarii, opinii, sugestii, observații legate de Proiectul Bugetului Local al Sectorului 6 al Municipiului București pe anul 2021.

Bugetul Local al Sectorului 6 al Municipiului București pe anul 2021, în format deschis, poate fi studiat pe pagina oficială.

Link proiect buget: https://www.primarie6.ro/proiecte-de-hotarare-dezbatere-publica/

Recomandările scrise ale cetăţenilor cu privire la buget pot fi transmise prin formularul dedicat dezbaterii publice (link mai jos) sau pe adresa de email: prim6@primarie6.ro, până la data de 06.04.2021, ora 10:00.

Pentru a transmite sugestiile/intrebările si pentru a primi link spre sesiunea interactivă online vă rugăm să completați formularul următor: https://www.primarie6.ro/dezbatere-publica-buget-2021/

Persoanele care se înscriu în vederea adresării de întrebări / sugestii vor primi un link WEBEX pentru a se putea conecta. Este necesară instalarea aplicației gratuite Webex (https://www.webex.com/).

Dezbaterea va fi transmisă și live pe pagina de facebook a Primăriei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati