Primăria Sectorului 6 reface magazinul din Piața Veteranilor, ars în urma unui incendiu

Primăria Sectorului 6 anunță că reface magazinul din Piața Veteranilor, ars în urma unui incendiu. Primarul Ciprian Ciucu a semnat miercuri autorizația de construire. 

„După haiducia și hoția din anii 2000, când piața a fost vândută pe bucăți, am găsit o alandala perfectă. Mi-am mai luat o piatră de pe suflet. 

Evident ca din 14 aprilie 2021, de când a luat foc, și până astăzi, mi-a stat pe suflet magazinul acela ars din #Militari. Deși l-am igenizat repetat, tot focar de infecție devenea. 

Întrebarea firească pe care mi-o puneți este de ce nu ne-am mișcat mai repede?

Răspunsul nu e din zona firescului, dar este sincer: după haiducia și hoția din anii 2000, când piața a fost vândută pe bucăți, am găsit o alandala perfectă. Nu era clar cine era proprietarul unei părți. Satul? PMB? Niște privați? Unul dintre primarii din trecut vânduse o bucată din domeniul public fără să aibă acest drept. 

Nu am putut da autorizație de construire pentru ca nu era intabulat de nimeni. A trebuit să facem muncă de detectivi, să insistăm enorm pe lângă PMB până i-am dat cât de cât de cap. 

Această devălmășie este cam în toate piețele din #Sectorul6. De aceea sunt în halul în care sunt. Ce ține de noi, cum este Valea Ialomiței, civilizăm. 

În fine, i-am dat de cap, igenizat complet zona”, a transmis edilul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati