Primăria Sectorului 6 va începe lucrări pe aproximativ 100 de străzi la sfârşitul lunii – FOTO

Primăria Sectorului 6 anunţă că, la sfârşitul acestei luni, va începe lucrări de reabilitare a sistemului rutier, a trotuarelor şi amenajare peisagistică pe aproximativ 100 de străzi din trei microzone din cartierele Militari şi Drumul Taberei.

Potrivit sursei citate, este vorba despre microzonele 15 – Militari şi 7 şi 9 – Drumul Taberei, iar lucrările vizează reabilitarea şi sistematizarea sistemului rutier, trotuarelor, aleilor, a căilor de acces în bloc, realizarea de reconfigurări care să aducă un plus semnificativ în siguranţa circulaţiei, dar şi în optimizarea sa, accesibilizarea trotuarelor.

De asemenea, se au în vedere realizarea de intersecţii supraînălţate şi treceri de pietoni supra-iluminate, amenajări peisagistice, inclusiv între blocuri – completare cu pământ fertil, plantare de arbori şi arbuşti, însămânţare cu iarbă, plantare flori, se precizează într-o postare pe Facebook a Primăriei Sectorului 6.

Autoritatea locală informează că a reabilitat total microzonele 21, la care lucrările se finalizează în maximum o lună, 5 – lucrările se vor încheia vara aceasta şi 4, unde mai sunt de realizat amenajări peisagistice suplimentare.

În microzonele 2, 8 şi 14 au fost reabilitate parcările „cu probleme” şi au fost reparate drumuri.

Ciucu: „Am reabilitat sute de străzi și mii de locuri de parcare”

”Am lucrat mult în acești doi ani în infrastructură, am reabilitat microzone întregi, sute de străzi și mii de locuri de parcare, acolo unde nu se mai intervenise de zeci de ani. Inclusiv în zone în care nu se mai intervenise de pe vremea lui Ceaușescu.
  • ATENȚIE! Spre sfârșitul acestei luni vom intra în încă trei microzone care totalizează spre o sută de străzi, microzonele: 15 din #Militari și 7 și 9 din #DrumulTaberei. Am semnat acum contractele.
Vreau să-i anunț din timp pe locuitorii acestor microzone că vor urma lucrări și că acestea vor provoca temporar disconfort. Dar, la final va fi bine, va fi civilizat. Apelez la înțelegerea dumneavoastră și vă rog să aveți răbdare, vom face lucrurile cum trebuie, astfel încât cartierele noastre să arate civilizat”, a precizat primarul Ciprian Ciucu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati