Primarul Capitalei, acuze grave la adresa a doi miniştri DEMIŞI

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că doi miniştri demişi ai cabinetului Orban, Florin Cîţu şi Virgil Popescu, ar dori să pună poprire pe conturile instituţiei.

  • “Dacă n-ar fi de plans, ar fi de râs. Doi miniștri demiși de Parlamentul României, care în loc să se ocupe doar de ceea ce le permite legea, și anume să administreze treburile curente ale țării, se ocupă cu participarea la talk-show-uri, în care proferează tot felul de amenințări fantasmagorice, bazându-se doar cu informații mincinoase.

Ambii merg pe aceeasi teorie: că PMB are o datorie foarte mare la ELCEN, şi anume că suntem în situaţia ca ANAF-ul sau ELCEN-ul sau Papa de la Roma să ne pună poprire pe conturi. Mai mult decât atât, ce s-a lansat în spațiul public, că noi cumpărăm gigacaloria ieftin de la ELCEN și vindem mai scump, este fals”, a declarat Gabriela Firea într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Potrivit edilului, “se foloseşte un tertip de către ambii miniştrii”.

“Realitatea este că tariful pentru Termoenergetica este de 220 de lei, comparativ cu 296 de lei cât primeşte ELCEN.

Nu este stabilit de noi, ci este stabilit de ANRE pe baza unor calcule fixe. Prin urmare ambii miniştii nu fac altceva decat să mintă populația, dezinformează și practică un atac nedemn la adresa mea ca primar. (…) Este de râsul plânsului. Este ca și cum cineva, un domn, i-ar face o promisiune de căsătorie unei domnișoare, din anumite motive căsătoria nu se mai produce, dar domnul vrea să divorțeze. (…)

Cum poate să pună poprire pe ceva ce nu datorăm? (…) Relaţia nu este între Primăria Capitalei şi Ministerul Energiei, ci este între ELCEN şi Termoenergetica, deci dl. ministru nu are nici are o relație cu mine, doar în somn. (…)  Sunt atacuri numai și numai politice. Domnul Cîțu ar fi inclus pe analizele PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Sunt atacuri politice nedemne”, a susţinut Gabriela Firea.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati