Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a votat la prima oră: Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat la prima oră la secţia de la Colegiul Tehnic Mecanic Griviţa Bucureşti.

  •  „Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi, indiferent cărei categorii socio-profesionale aparţin. Pentru un dialog mai direct, mai apropiat, mai cald, pentru înţelegerea nevoilor tuturor.

Am votat pentru libertatea presei, diversitatea opiniilor, pluripartitism, cred că au trecut acele epoci în care exista partidul unic. Ar fi păcat să regresăm în loc să facem paşi înainte. 

Pentru mine, ca edil, este foarte important să votăm împotriva intenţiilor de austeritate. Cred că am depăşit anii în care erau impuse curbe de sacrificiu. Economia este la un stadiu bun, la nivel european, şi trebuie menţinute aceste realizări. Normal, mereu este loc de mai bine, dar cu oameni care gândesc la binele românilor şi acţionează în acest sens. Mi-aş dori mai multă armonie, înţelegere, un dialog mai civilizat şi mai deschis”, a declarat Gabriela Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati