Primarul Capitalei, Nicușor Dan: Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat, joi seară, că târgul de Crăciun din Capitală nu va fi organizat anul acesta, din cauză că “suntem într-o situație sanitară excepțională”. Acesta a spus și cum va fi organizat târgul în anii următori, scrie digi24.ro.

“Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională, în care mor medici și personal sanitar. Nu ne permitem sa amplificăm acestă boală. În anii următori, când vom fi trecut prin această pandemiei, așa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem târg de Crăciun.

Primăria va fi într-un parteneriat cinstit comercial cu operatori privați, va pune spațiul la dispoziție, vor plăti o chirie și se vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale. E o chestiune comercială, în care niciodată Primăria nu plătește nimic, ăsta este modul în care o să o facem de cum încolo.

Din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prăpastiei. Noi, Bucureștiul, opinia mea fermă este că nu trebuie să avem un târg de Crăciun în această iarnă”, a declarat Nicușor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati