Primarul Capitalei s-a întâlnit cu membrii unei delegații din Republica Moldova condusă de parlamentarul PAS, Lilian Carp

Primarul Capitalei, Nicușor Dan s-a întâlnit luni cu membrii unei delegații din Republica Moldova condusă de parlamentarul PAS, Lilian Carp. Candidatura domnului Carp la Primăria Chișinăului e o speranță pentru toți cei care vor legături mai strânse între Chișinău și București, între Republica Moldova, România și Uniunea Europeană, a spus edilul Capitalei. 
”Protejarea clădirilor de patrimoniu și lupta noastră pentru o dezvoltare corectă din punct de vedere urbanistic a fost principala temă de interes pentru invitați. Le-am vorbit despre Planul Urbanistic General la care lucrăm în prezent și le-am explicat vulnerabilitățile legislative de care încearcă să profite rechinii imobiliari”, a scris primarul pe Facebook.
”Programele culturale derulate de instituțiile din subordinea PMB și proiectele dedicate tinerilor din București au fost de asemenea pe lista de subiecte de care delegația din Moldova s-a arătat foarte interesată. Dincolo de subiectele de administrație, vreau să exprim, ca român, susținerea mea pentru dl. Lilian Carp. Candidatura domnului Carp la Primăria Chișinăului e o speranță pentru toți cei care vor legături mai strânse între Chișinău și București, între Republica Moldova, România și Uniunea Europeană.
Vorbim limba română și pe malurile Dâmboviței, și pe malurile Bâcului, iar asta înseamnă că trebuie să colaborăm mai bine în interesul bucureștenilor și al locuitorilor Chișinăului”, a spus primarul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati