Primarul Capitalei spune că parcarea supraetajată din Pantelimon este gata în proporție de 99%

0
500
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a susținut, de la ora 10:00, o declarație de presă la parcarea pentru mașini și terminalul multimodal pentru transportul în comun de la Cora Pantelimon.

  • Nicușor Dan: Am venit astăzi să discutăm de stadiul lucrărilor la parcarea din Pantelimon. Parcarea supraetajată din Pantelimon este o lucrare care este gata în proporție de 99%.

”Tot ce lipsește în acest moment este un post de transformare. Așa cum am vorbit cu echipa de constructori, acest post de transformare ar fi putut fi…a existat un acord cu Enel pentru ca el să fie deja realizat încă din 2019, însă primăria nu și-a achitat obligațiile de plată și s-a schimbat legea între timp, trebuie să facem noi.Asta este tot ce ne mai lipsește în acest moment.

Am semnat acordul pentru acte adiționale, mai lipsesc 80 de zile dintre care 70 de zile aducerea materialelor și 10 zile instalarea. Foarte probabil mai devreme de 1 de noiembrie o să avem această parcare funcţională.

Această parcarea va avea 500 de locuri. Este conectată cu tramvaiul, este conectaă cu autotuzul, este o invitaţie pentru toate persoanele care intră în Bucureşti cu maşina să îşi lase maşina în această parcare.

Este şi o chestiune de timp şi o chestiune de confort, să nu stai în trafic, blocat în ambuteiaje, să continue cu transportul public.

Este o investiţie pe care Primăria Capitalei a început-o în 2011, soluţia pentru parcare a fost modificată în 2019, în acel moment s-a spus că lucrările vor fi terminate în 2020 şi nu s-a întâmplat”, a declarat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.