Primarul Ciprian Ciucu, „dezamăgit” de Nicușor Dan: ”Nu doar că nu m-a ajutat, dar mi-a și blocat proiectele”

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, se declară „dezamăgit” de primarul Capitalei, Nicușor Dan, și spune că acesta nu doar că nu l-ar fi ajutat la proiectele de care avea nevoie, dar i le-ar fi și blocat.

Ciprian Ciucu a făcut aceste declarații duminică seară, la Digi 24, întrebat despre relația sa cu Nicușor Dan.

  • „Aici simt o dezamăgire pentru că împreună cu Nicușor Dan am fost în campanie și după ce am câștigat alegerile ca președinte PNL București, chiar dacă a susținut-o pe contracandidata mea de atunci, doamna Violeta Alexandru, m-am dus la dânsul și am spus: „OK, ce a fost a fost, este politică, să facem echipă, să ne concentrăm pe București. Să stăm împreună să gândim reformele importante pentru București”.

Am fost chiar entuziasmat pentru că aveam undeva la trei ani în față să mișcăm lucrurile cu adevărat. Am fost foarte foarte entuziast și am mers cu sufletul cât se poate de deschis la domnia sa.

Ce a urmat după aceea, m-a luat complet prin surprindere pentru că cât am fost eu președinte PNL București, consilierii generali PNL i-au votat toate proiectele. N-ați auzit de vreun blocaj la nivelul PMB niciodată. Și inclusiv eu i-am convins: „Votați-i proiectele omului, are nevoie de majoritate, lăsați-l să-și facă mandatul” și m-am impus în fața lor și le mulțumesc pentru acele momente”, a susținut primarul Sectorului 6.

El a spus că PNL „nu are o datorie morală” față de Nicușor Dan în acest moment pentru că i-ar fi susținut permanent proiectele și a voat „tot ce a vrut domnia sa”.

„Cu toate că nu a avut niciun fel de problemă în Consiliul General, cu toate că nu i-am creat niciun fel de probleme, știți vorba aceea – e nevoie de doi ca să dansezi – degeaba se duce cineva și face invitații dacă celălalt nu este receptiv.

  • Răspunsul a fost, din păcate, și aici e marea mea dezamăgire că nu doar că, cumva nu m-a ajutat să implementez proiectele de care aveam nevoie – de avize de construire, dar mi le-a blocat, acesta e adevărul”.

Întrebat dacă Nicușor Dan i-a dat vreo explicație, Ciprian Ciucu a spus că au fost doar promisiuni care „nu se concretizau niciodată”.

„De aici vine dezamăgirea, pentru că puteam să facem lucruri faine, multe lucruri faine împreună. Și nu, n-am primit niciun fel de explicație. Cred că a fost o influență pe-acolo din partea partidului domnului Orban – „izolează-l pe Ciucu, blochează-i proiectele să nu crească (…) Eu l-am tot sunat până n-am mai sunat. De aici zic că vine dezamăgirea și dezamăgirea mea este cât se poate de sinceră”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati