Primarul Ciucu a anunțat deschiderea celui de-al patrulea club pentru seniori din Sectorul 6

Primarul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat deschiderea celui de-al patrulea club pentru seniori din Sectorul 6.

  • „Părinții, bunicii noștri au nevoie de toată atenția. Este important să se simtă utili și înconjurați de prieteni. Viața activă le dă starea de bine, astfel că m-am preocupat să deschidem cât mai multe #cluburipentruseniori, cât mai aproape de casele lor. Avem unul în Crângași, în Drumul Taberei, iar de acum și în Militari.
Astăzi, l-am deschis pe cel de-al patrulea. Este cel mai mare din #București, cu o capacitate de 100 de persoane pe zi. Se numește „Iulia Hașdeu” și se află pe Șos. Virtuții 3, în locul fostului sediu de taxe și impozite.”

„I-am invățat pe seniori cum să folosească aparatele self pay, dar și cum să facă plăți online de pe calculator”

„Am digitalizat plățile încă din 2022, timp în care i-am invățat pe seniori cum să folosească aparatele self pay, dar și cum să facă plăți online de pe calculator. Astfel că în loc să petreacă timp la cozi ca să dea bani, petrec timp liber de calitate, în această clădire renovată și amenajată de DGASPC Sector 6.
  • Socializează, joacă remi, șah, table, cărți, croșetează, participă la clubul de lectură, la atelierul de teatru. Seniorii au nevoie de socializare, au nevoie să lege prietenii și o fac la aceste cluburi.

Clubul are un punct de prim ajutor, cu asistent medical

Ca o noutate, clubul are un punct de prim ajutor, cu asistent medical care, la cerere, măsoară tensiunea, glicemia, dar și un cabinet de consiliere psihilogică.
Pe lângă noul club, am deschis pe rând:
* Clubul I.L. Caragiale,, capacitate 100 de locuri pe zi), Bd. 1 Mai 15;
* Clubul Mihail Sadoveanu (50 de locuri), Bd. Timișoara 73, bl. C12, parter;
* Clubul Stela Popescu (50 de locuri), Calea Crângași nr. 44, bl. 9, parter.
Toate patru au o capacitate de 300 de seniori pe zi și sunt deschise de luni până vineri, între orele 9.00 și 16.00, iar vinerea de la 9.00 la 14.00.
Informații despre înscrieri aflați la numărul de telefon 021/9970. Vorbiți cu părinții și bunicii voștri și înscrieți-i la Clubul Seniorilor pentru a rămâne activi.
  • În prezent, avem înscriști 570 de persoane și primim permanent înscrieri. Și voi continua să deschid astel de spații pentru socializare. Da, se poate! CMF: 21240015″, transmite Ciucu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati