Primarul Clotilde Armand solicita Companiei Romprest refacturarea serviciilor prestate

1
172

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut în scris prestatorului serviciului de salubritate refacturarea serviciilor prestate de companie în ultima perioadă. Solicitarea vine ca urmare a neregulilor constatate în Nota de raport nr. 37031/04.12.2020 a Poliției Locale Sector 1.

Având în vedere neregulile consemnate în nota de raport, edilul Clotilde Armand a solicitat prestatorului de salubritate să verifice în mod riguros serviciile facturate pornind de la constatările Poliției Locale, să storneze factura nr. 5-0002854/16.11.2020 și să refactureze sumele în concordanță cu serviciile prestate.

Clotilde Armand: Nu voi plăti niște servicii prestate doar pe hârtie

”Cetățenii nu merită să fie «victimele» unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare care forțează nota și modifică tarifele după cum dorește și autoritatea locală. Cetățenii își dforesc curățenie pe străzi pentru că plătesc enorm pentru acest serviciu.

Din respect pentru banii comunității locale, nu pot plăti niște servicii prestate doar pe hârtie. Tocmai de aceea, pentru a intra în legalitate, am solicitat prestatorului să refactureze serviciile prestate. Cât de curând vom rezolva această situație, însă doar cu respectarea strictă a legii”, a declarat primarul Clotilde Armand.

1 COMENTARIU

  1. De-a lungul ultimilor 8 ani, NICIUNEIA dintre zecile de solicitari telefonice la tel 0219540 – al Politiei Locale Sector 1-referitoare la nerespectarea dispozitiilor legale privind PROTECTIA MEDIULUI in zona Pietei FLOREASCA NU I S-A DAT CURS !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.