Primarul din Shanghai, Zheng Hong, vizită oficială la Primăria Sectorului 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a primit, astăzi, o delegație oficială din Republica Populară Chineză, condusă de Zheng Hong, primar din Shanghai.
Primarul din Shanghai, Zheng Hong, vizită oficială la Primăria Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone.
  • Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a primit, astăzi, o delegație oficială din Republica Populară Chineză, condusă de Zheng Hong, primar din Shanghai.
Cei doi edili au discutat despre viitoare proiecte ce vor fi implementate în Sectorul 5 și în Capitală, referitoare la tehnologia și soluțiile inovatoare privind infrastructura folosită în prezent în Shanghai.
Atât primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cât și primarul din Shanghai, Zheng Hong au subliniat importanța menținerii unei bune relații între România și Republica Populară Chineză, așa cum este în prezent.
  • Cei doi oficiali au dat asigurări că buna colaborare va continua și că vor realiza un schimb de experiență, pentru a implementa soluții viabile în București, care să ajute la decongestionarea traficului. Totodată, aceștia au stabilit că, în cel mai scurt timp, vor semna și o înfrățire între cele două comunități.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati